loading...

Արագ շոկոլադե բիսկվիթ, որը շատ հարմար է ուտել թեյի հետ։ Այս բաղադրատոմսը իսկական հրաշք է։

Բաղադրիչներ՝

Հավի ձու — 2 հատ,
Կաթ— 10 ճաշի գդալ,
Բուսական յուղ — 4 ճաշի գդալ,
Ալյուր— 6 ճաշի գդալ,
Կակաոյի փոշի — 3 ճաշի գդալ,
Շաքար— 8 ճաշի գդալ,
Փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ  (կամ սոդա, հանգցրած քացախով)։

Պատրատումը՝

Կոտրում ենք ձվերը, ավելացնում շաքար և նորից հարում։

Ավելացնում ենք կակաո և զգուշորեն խառնում։

Ավելացնում ենք ալյուր և փխրեցուցիչ, մանրակրկիտ խառնում ենք։

Խմորին ավելացնում ենք բուսական յուղ և կաթ, լավ խառնում։

Լցնում ենք խմորը թխելու համար նախատեսված ֆորմայի մեջ, որը պատված է կարագով, դնում այն միկրոալիքային վառարանի մեջ առավելագույն հզորության վրա 4 րոպե։

Բարի ախորժակ։

loading...

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here